H1

Pekárna H2

Každý den nabízíme čerstvé domácí pečivo. Pečeme pěkně postaru, ručně, bez umělých přísad, pouze z vlastního žitného kvásku a vybraných surovin od českých farmářů. Díky kvalitní mouce, máslu, mléku či tvarohu a dodržování tradičních pekařských postupů (těsto necháváme v chladu kynout až 17 hodin) jsou naše chleby, loupáky, koláče i další pečivo nejen chutné a voňavé, ale i lehce stravitelné.

Hostivar H1

Nápad postavit si vlastní pivovar s restaurací a zahrádkou se objevil v září 2011. V únoru 2013 už jsme uvařili první várku piva a pro velký úspěch jsme si to celé ještě jednou zopakovali v roce 2017 s Hostivarem H2.

Oba pivovary stojí na hranici Hostivaře a Horních Měcholup. Těší nás, že Hostivar spojuje místní obyvatele s přespolními, mladé se staršími, sportovce s intelektuály a občas dokonce i slávisty s klokany. I proto dlouhodobě podporujeme různá místní zájmová sdružení a sportovní kluby. Náš svět je díky tomu o něco veselejší.